Vad säger tidigare deltagare om coaching och kurser?

 

"Vill tacka dig av hela mitt hjärta för att du utmanar mig och får mig att våga pröva, leka och skapa med min röst! Summertime gick superbra och vi tokjammade en lååång version med både 'trombon-solo' och 'trumpet-solo' med rösten - så otroligt roligt!! Och det bästa av allt: både höga och låga toner funkade utan ett dugg ont i halsen efteråt! Så, tack tack och åter tack! Är så lycklig att jag funnit dig!"
(individuell sång, 2017)

 

Sånglektioner CVT

 

”Dagen med dig var mycket inspirerande, och jag är både imponerad av din och metodens vetenskapliga förhållningssätt och av din fantastiska pedagogik, att ta tag i röstägarens egen upplevelse av vad som händer och använda det som språngbräda. God lyssning på flera sätt.”
(CVT-workshop, 2014)

 

"Jag tyckte du var grym på att få fram friheten i rösten på ett sätt som jag inte upplevt tidigare med andra CVT-lärare!"
(CVT-workshop, 2017)

 

Sångkurs CVT

 

"En helt ny värld öppnades för mig idag bara på 90 minuter. Jag får lära mig kanalisera min sångteknik utefter mina egna förutsättningar, och hon lyckades få mig förstå massor bara med små knep. Kan verkligen rekommendera Camilla på vokalstudion.se! Snacka om pepp och värt!!"
(individuell sång, 2015)

 

"Jag har lärt mig att all sång är lätt om den utförs rätt. Du fortsatte verkligen att utveckla dina svar på våra frågor så man förstod precis vad du menade. Gillade energin under hela dagen. Hade kunnat hålla på hur länge som helst! Tyckte du kunde otroligt mycket och jag kände tillit. Så kul och lärorikt!"
(Workshop, 2017)

 

"Jag lyssnar på musik och röster på ett helt annat sätt nu. Det är jättehäftigt. Man hör en artist och tänker: men så kan ju jag också göra!"
(individuell sång, 2015)

 

"Grym kunskap och förståelse. Bra bredd och innehåll, vi fick in mycket på kort tid. Camilla är grymt duktig, tydlig med bra exempel och mycket engagerad lärare. Rolig!"
(CVT-workshop, 2017)

 

"You are crazy good!”
(CVT-workshop, 2014)

 

"Camilla är en lysande pedagog som också kan göra det hon beskriver och ge bra exempel. Camilla ger också väldigt bra bilder, både mentala och kroppsliga. Hennes förmåga att med kroppen visa vad hon menar är utomordentlig. Hon har ett suveränt öga och öra för vad som händer med våra röster under övningar och träningar.”
(sommarkurs, 2013)

 

"Duktiga och kompetenta lärare som plockade fram magiska sidor hos deltagarna! En fröjd att få bli coachad men även att få se resorna de andra gjorde!"
(CVT-helg, 2016)

 

"Musically and emotionally inspired! I felt like you really try to listen and capture every person's vibe, and was not afraid to go with the flow."
(workshop: Duende and the singer, 2014)

 

Sånglektioner CVT

 

"Jag tycker om att det är öppet vad gäller våra låtval och lyhördhet inför vad vi vill med sången. Det öppnar för vår egen konstnärlighet. Jag har lärt mig mer om min teknik och att lyssna på kroppen. Jag är helnöjd och superinspirerad."
(master class-kurs, 2015)

 

”En helt ny värld har plötsligt bara brett ut sig. Jag har fått mer koll på vad jag gör nu och har fått verktyg som gör att jag ÄNTLIGEN kan komma bort från mina begränsningar och låsningar. Nu vet jag att jag KAN göra vad som helst – om jag hittar rätt inställningar och jobbar på att få in det i kropp och själ. Klangfärgsresan för mig den här sista dagen var helt magisk!”
(sommarkurs, 2013)

 

”Det har funnits lyhördhet inför mina önskningar, du har maximerat och hittat kreativa ingångar.”
(individuell sång, 2014)

 

"It's amazing how Camilla sings flamenco and in how little time she was able to guide everybody towards the flamenco sound. She helped every individual person and made people feel free and safe to dive into the emotion."
(workshop: Duende and the singer, 2014)

 

"Jag kom tillbaka till jobbet igår fylld av förnyad energi och glädje och framförallt förnyade kunskaper och uttryckssätt till mina sångelever. Jag märkte direkt att jag hade nytta av kursen och kunde bemöta eleverna på ett ännu bättre och mer nyanserat sätt. Eleverna märkte naturligtvis av det och flera stycken har under dessa två dagar sagt just det till mig 'Vad det märks att du har varit och fått sångboost i helgen' och 'Vad du inspirerar mig!' Känner sån genuin glädje och tacksamhet för att ha deltagit i helgen. Och som grädden på moset har jag ju själv fått massor med ny inspiration och nya saker att öva på!"
(CVT-helg, 2015)

 

”Jag har upptäckt att jag kan sådant jag inte trodde, att ta höga toner t ex, och har fått mer självförtroende. Jag har fått tänka själv och bestämma vilka låtar jag tycker är kul, hur jag kan utmana mig själv med mera. Nu kommer jag att öva själv, ta fler lektioner och kanske söka en liten musikalroll.”
(individuell sång, 2014)

 

”Wonderful! Bara gott. Det har förändrat mitt liv. Jag vågar mer och kan sjunga lite högre. Jag går och sjunger hela tiden för att känna att luften kommer ut som det ska, för att då känna hur det ska kännas i halsen. Det är JÄTTEkul!”
(individuell sång, 2014)

 

"I thought the workshop was very well structured and easy to follow. A very inspiring experience that opened up a whole new world of sounds in singing for me!"
(workshop: Duende and the singer, 2014)

 

”Inspirerande! Utvecklande! Glädjefyllt! Jag skulle rekommendera vem som helst som är intresserad av att utveckla sin röst att gå den här kursen!”
(CVT-helg, 2015)

 

"Det roligaste jag gjort i musikväg! Tack!"
(sommarkurs, 2013)

 

 

< Tillbaka