Sångteknik

Hej! Jag heter Camilla Strandberg och är Vokalstudions grundare. Jag är rösttekniker och sångpedagog, med examen som auktoriserad lärare i CVT / Complete Vocal Technique från Complete Vocal Institute. CVT är ett konkret uppslagsverk för röstens alla ljud. Konkreta verktyg för allt du vill göra.

Jag influeras också av Kenny Werners idéer om "effortless mastery", Pauline Oliveros' tankar om "deep listening" och meditationstekniker som vipassana. Jag tycker om att ställa konstnärliga frågor kring sångträning, sound, arbetsprocess, scenframträdande och rösthantverk.

Jag är en minimalistisk sånglärare. Jag visar dig hur du gör för att sjunga utan att det känns svårt. Träningen är effektiv när du tycker den är spännande. Alla övningar skräddarsys efter den du är och det du vill lära dig.
Här kan du läsa omdömen och referenser!

Kolla in min blogg Happy Singing. Där finns tips om sångteknik som jag hoppas du tycker om!

Sångpedagog Camilla Strandberg

Vokalstudion är en plats för all slags sång. Här kan du boka coachning i grundläggande och avancerad sångteknik inom alla musikstilar.

Coachingen fokuserar på dina personliga mål och ambitioner. Genom åren har jag specialiserat mig på andning och stöd, tolkning och scennärvaro, rytm och frasering, improvisation, träningsmetodik och mindset, rösthälsa och problemlösning, personligt uttryck, mikrotonalism och flamencosång. Jag undervisar också i effekter och extremsång.

Jag erbjuder också konstnärlig vägledning, specialanpassade träningsupplägg inför eller under intensiva projekt, samt röstvård vid rösttrötthet eller återkommande heshet. Allt du vill göra med din röst kan tränas på ett sunt sätt.
Läs om privatcoaching här!
Undervisningen passar vuxna från 18 år.

Studion ligger vid Medborgarplatsen centralt på Söder i Stockholm, men vid förfrågan tar jag uppdrag över hela landet.

Önskar du en anpassad workshop, föreläsning eller fortbildning? Kontakta mig här.

 

 

 

 

<< Tillbaka